Menu
Gildia Pióra na Patronite

dla niej

lata słońce nie kończy
serce to nie pies gończy

kocha się nadal
pomimo wszystkiego

patrząc na przyrodę
mam duszy osłodę

widzę ciągle niebo
a ona jest moją potrzebą

99 874 wyświetlenia
1101 tekstów
40 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!