Menu
Gildia Pióra na Patronite

Fobosowksie wrony

Latają te wrony
po firnamencie przyćmionym
i krzyczą
i piszczą
i deszcz zsyłają
i szepczą
i patrzą
i zwrok zaostrzają
Tam w środku
same upadają

Latają te wrony
trwoga nuży ich strasznie
że spojrzenie opuszczą
Ci z dołu
na głosy ich marne

Latają te wrony...

3496 wyświetleń
37 tekstów
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!