Menu
Gildia Pióra na Patronite

Do Ciebie Znów...❤

Łąka kwiatów to za mało, słów brak jak Cię kocham
Nie wytłumaczysz tego zjawiska ot najprościej
Łza szczęścia, tęsknoty, jedna słodka, druga gorzka
Odkąd mam Ciebie czas jakby płynie wolniej

Blask oczu, uśmiech, głos, przyspieszony oddech
Oparcie, pocieszenie, motywacja do działania
Każda minuta z Tobą, idealny moment
Dla Ciebie zawsze wszystko, choćbym się ledwo słaniał

Nikt jak Ty nie przypomniał jak się kocha
Nikt nie obdarował tak wielkim zaufaniem
Komukolwiek przedstawię będę Szczęściem mym Cię tytułował
Niewinna, bez winy, zrzuciłaś z mego serca kamień.

43 926 wyświetleń
514 tekstów
20 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!