Menu
Gildia Pióra na Patronite

Muzyczny kwiat

Kwitnę melodią
Z każdą minutą
Brzmię piękniej
Tańczę barwą
Kolorem śpiewam
Muzycznym piruetem
Jak wonią róży
Zachwycam
Subtelnie przechodzę
W refren skokiem
Z płatka na płatek
A potem
Ukłonem
Więdnę

9231 wyświetleń
77 tekstów
22 obserwujących
  • Papużka

    21 July 2013, 17:16

    Bardzo ładne strofy.