Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wiosna

Kwiecień przyszedł do mnie nad ranem
z bukietem pełnym słonecznych promyków.
Miał w oczach szczęście i kwitnące fiołki,
Miał w oczach miłość!
Zapach odurza,
Jak wietrzyk w letni wieczór
pachnący rozmarynem i lawendą.
Jak tęczowe liście jesienią,
I śnieg zimą pełną ciszy.
Ale jest wiosna...I fiołki kwitną.
Tylko dla mnie! :))

7003 wyświetlenia
31 tekstów
8 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!