Menu
Gildia Pióra na Patronite

Malum

Kwiaty więdną ,a przecież prawie wiosna
brak puchu białego na sosnach
ptaków śpiew ,uwięziony
w złotej klatce marzeń
roztropnie ukojony

Spojrzenia kujące ,wiatrem poparzone
na przekór Marzannie, w przeciwnym kierunku lgnące
Matka Natura ,pragnie żyć w harmonii
z dala od przepychu krzywd i zbrodni

6158 wyświetleń
55 tekstów
0 obserwujących
  • Malusia_035

    25 February 2015, 12:05

    bardzo ładny

    Pozdrawiam i fisz zostawiam :)

  • Cailleach

    24 February 2015, 23:55

    @Nuntius Dziekuje i serdecznie pozdrawiam :)