Menu
Gildia Pióra na Patronite

czernią otulona, mrokiem skażona

kusisz jak grzech
czernią swej sukni mamisz
jak narkotyk
chciałbym więcej, więcej
do utraty tchu
wpatruję się w oczu twych nicość

niczym grzech
kusisz w otchłań
wciąż słyszę ten szept : chodź
do mnie przyjdź

chodź ...

159 516 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących