Menu
Gildia Pióra na Patronite

Kurtyna zapadła
po zakończonej sztuce
pięknej sztuce życia
nastąpiła
już od dawna spodziewana
śmierć.

Zamknęły się powieki
tak cichutko
i ustał płynny oddech
zapadł wyrok
kto odejdzie a kto zostanie
koniec przedstawienia!

1712 wyświetleń
20 tekstów
2 obserwujących
  • Julka 10

    29 November 2011, 22:34

    A może tak...antarkt...?
    Każda przerwa przedłuży "spektakl " i kurtyna powisi dłużej nad sceną ...życia!

  • giulietka

    29 November 2011, 20:22

    Mocne i ważne pytanie zamiast pointy...