Menu
Gildia Pióra na Patronite

ღ Nasza Noc ღ

Szum ciepłej Nocy
delikatny , zalotny , pieszczotliwy
powiew wiatru

chłodny oddech i My
złączeni w miłosnym uniesieniu

Nasza noc , magii czar
Ja dotykam Ciebie ,Ty dotykasz mnie

garściami czerpiesz mą miłość
zatraceni w sobie
zapatrzeni w siebie

świat w kolo nie istnieje
w namiętności odpływamy razem

rozkosz rozbudza me ciało
całuj mnie , smakuj mnie całą

szepcz Mi po ciele gorącym oddechem
kochaj mnie ... kochaj mnie ...

spleceni ze sobą
kołysząc się w Swych ramionach

wiemy,że Nasza Miłość
będzie spełniona ....

Kochanemu ...N .ღ

17.02.2015
Malusia_035

Jeżeli już używasz mojego wiersza podaj autora :) pozdrawiam i dziękuje za uwagę ! :)

https://www.youtube.com/watch?v=GPq6eGCXXP8

55 892 wyświetlenia
914 tekstów
93 obserwujących
  • Iکқяa

    18 February 2015, 06:26

    Malusiu świetny wiersz, pozdrawiam i porywam:)

  • odwrócona

    17 February 2015, 21:52

    ...fiszka za to,że przeniosłaś mnie w sferę marzeń;)Pozdrawiam...

  • krysta

    17 February 2015, 13:31

    rozkosznie, pięknie...
    miłego dnia Malusia :)

  • mill

    17 February 2015, 10:32

    ..wręcz pięknie malutka...:*...

  • ewelli

    17 February 2015, 10:29

    ładny wiersz pragnienie miłości spełnione