Menu
Gildia Pióra na Patronite

katharsis

kupię pistolet
za rogiem jest sklep
on wróci
ja to wiem
choć mówili że nigdy
odeszły cienie
zmory tamtych dni

teraz się przygotuję
nie dostanie mnie

kupię pistolet
za rogiem jest sklep
potem siądę
w ulubionym fotelu
i poczekam
aż wyważy drzwi

wtedy strzelę
i skończę to wszystko
nie będzie bolało
w końcu uśmiechnę się
zamykając oczy

159 516 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
  • 15 May 2012, 20:34

    jedyną zasadą jest brak zasad ...

  • giulietka

    14 May 2012, 23:36

    W rosyjskiej ruletce trudno mówić o czystych zasadach, tak gra z nami życie...

  • giulietka

    14 May 2012, 22:50

    a nawet czasem pomaga;)
    wzajemnie, spokojnej... ;)

  • 14 May 2012, 22:44

    co nie przeszkadza "skrobnąć" parę linijek :)

    spokojnej nocy :)

  • giulietka

    14 May 2012, 22:40

    oj gra, Adasiu,
    ale możemy mu popsuć tę zabawę
    żyjąc z całych sił
    nie czekając na strzał...

  • 14 May 2012, 22:35

    M. a czy życie to nie gra w rosyjską ruletkę ? :)

  • 14 May 2012, 22:25

    dziękuję Wam za miłe słowa :)

  • Julka 10

    14 May 2012, 19:43

    Z życiem, tak jak z miłością w ruletkę...grać nigdy nie można. Albo zginiesz Ty, albo...Ona, a każde jutro... ponad wszystko...cenniejsze...

  • giulietka

    14 May 2012, 16:56

    Hmm...
    Niebezpieczna ruletka z własnym cieniem?

  • Senqa

    14 May 2012, 16:23

    zyciowe i to bardzo ;)