Menu
Gildia Pióra na Patronite

Don Kichot w spódnicy

Kubki smakowe
wypełnione po brzegi tobą
zapijam kawą.

Pomimo to
czuję obecność,
która obija się o ściany.

Na nich cień
drukuje imię z końca języka.

A ja wciąż próbuję walczyć ze słońcem.

147 002 wyświetlenia
1738 tekstów
256 obserwujących
  • 20 December 2011, 20:48

    "Więc chodź pomaluj mój świat..."

  • 20 December 2011, 11:35

    Tajemnica. :)

  • Voyage

    20 December 2011, 11:27

    I na łopatki mnie rozkładasz znowu !

    ;)))

    A jak bardzo ??

    ;)))

  • 20 December 2011, 11:26

    Za Tobą... zawsze ;))

  • Voyage

    20 December 2011, 11:25

    Wcale nie z jednym bo i z drugim..;)

    Pozostałości trzymaj w serduchu mocno, przydadzą się może jak zatęsknisz

    ;)))

  • 20 December 2011, 11:23

    A Tobie wszystko z jednym...

    Pozostałości, tylko. Pozostałości.

  • Voyage

    20 December 2011, 11:20

    Eeeee..intymność kawą zabijać chcesz, a fe Kaśko..;)