Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nie czuję się sobą

Kubek zimnej herbaty
Deszczu krople
Przeszywa mnie chłód
Mam natłok myśli
Chciałabym pisać jak dawniej
Czuć to co kiedyś
Nieść światu uśmiech
To już nie ja ,często czuję,że mnie nie ma

7277 wyświetleń
66 tekstów
3 obserwujących
  • SAMEsadnnes

    14 January 2018, 19:56

    Prawidziwe ...