Menu
Gildia Pióra na Patronite

dwie historie

ktoś zmiął
karty z księgi życia
plącząc dzieje
dwóch dusz
ona i on
złączeni na wieki
choć jeszcze dzisiaj
nie znają swych imion
już jutro przez sen
szeptać je będą

ktoś zmiął
karty z księgi życia
łącząc na wieki

dwie historie

159 501 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
  • aloya

    20 February 2012, 19:56

    Piękny, pozdrawiam:))