Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ktoś tu kiedyś był
i został,
chociaż poszedł dalej

27 361 wyświetleń
174 teksty
4 obserwujących
  • 30 July 2015, 22:56

    I zostanie.
    Mimo ze juz jest daleko.
    Ja to przezywam od dawna...