Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ktoś

Ktoś skrzywdził mnie,
Ktoś zranił wielce,
Ktoś kochał,
Ktoś lubił,
Ktoś zżył z moim swe serce,
Blask przepadł nadzieja znikła,
I wtedy pojawił się ktoś . . .
Ktoś z kim życie do końca, przeznaczył mi los . . .

979 wyświetleń
12 tekstów
0 obserwujących
  • Nikaaaa

    22 March 2015, 10:04

    ładne ;)