Menu
Gildia Pióra na Patronite

Rasputin.

Ktoś pyta rodząc dreszcze
Czemu zabić się nie chce?
Już tęga jego mina
Śle uśmiech księżniczka Irina

Chyba napije się wina

4825 wyświetleń
33 teksty
2 obserwujących
  • RozaR

    18 June 2017, 14:46

    A on zamyslony
    Jak macał cudze żony
    Nie patrzy na nią chciwie
    Bo jest pijany trzeci tydzień