Menu
Gildia Pióra na Patronite

samotność

ktoś nieistotny
serce mu darował

śmiał się

mówił że
wielu go kocha

minęła sława
pieniądze

w samotności
butelki whisky
topi łzy
myśląc o tej
co serce mu darowała

jemu
nie mamonie

159 513 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
  • czarna mamba

    18 June 2013, 22:54

    :):):):):)