Menu
Gildia Pióra na Patronite

Któregoś dnia

Któregoś dnia
Otworzę oczy
I znowu będzie wiosna
Wszystko co złe
Przeminie jak sen
Ciemny i smutny
Znów będę chłopakiem
Naiwnie wierzącym
W piękno tego świata

27 361 wyświetleń
174 teksty
4 obserwujących
  • czarna mamba

    26 October 2012, 19:05

    no wlasnie:)obudzisz sie i bedzie czekal na ciebie Nowy Swiat:)

  • miramija

    26 October 2012, 15:41

    Smutno ale z nadzieją... ładnie :)

  • słoneczniki

    26 October 2012, 15:01

    Niekiedy i zimą wiosna rozpiera...

  • Odchłań

    26 October 2012, 14:31

    najgorsze jest te oczekiwanie ...