Menu
Gildia Pióra na Patronite

Księżyc

księżycu mój najdroższy
co oświetlają mi drogę
każdej mojej nocy

dziś odpocznij śpij słodko
ja kołysze Cię do snu
matka ziemia

sam widzisz jaka jestem piękna
urodzona w bólu
ale z miłości poczęta

śpij i odpocznij
ja zaczekam do rana
na wschód słońca

23 959 wyświetleń
235 tekstów
6 obserwujących
  • mill

    9 June 2018, 20:00

    ...i mi księżyc chodzi po głowie ;) …. śliczny :) ...

  • silvershadow

    29 March 2018, 11:51

    b. ładny