Menu
Gildia Pióra na Patronite

Księżyc gitara i ty

Przyjdź do mnie tej nocy
Gdy księżyc rozsypie swój blask
Przyjdź
Usiądziemy przy ognisku
Twarzą w twarz
Weźmiesz w dłonie swą gitarę
Uderzysz w struny tak
Że zatrząśnie się las
Na znak miłości w nas
Ja pogładzę twoje skronie
I zaśpiewam

Graj kochanie graj
Nie przestawaj
Niechaj
Wiatr góry przenosi
Niechaj się
Niebo otworzy
A ty graj nie przestawaj
Graj graj
Rozegraj życie tak
By oddało nam w zachwycie
Stracony czas

27 408 wyświetleń
180 tekstów
11 obserwujących
  • Malusia_035

    12 April 2016, 09:24

    można się rozmarzyć :)) Bardzo ładny :)

    Pozdrawiam :))

  • 11 April 2016, 22:41

    Bardzo lubię gitarę, więc jestem na tak. :)
    Fajny tekst.