Menu
Gildia Pióra na Patronite

A-moll

Krzywizny na dłoniach
nie prowadzą do raju
a mimo tego
zaciskam pięści

nawet to ci nie przeszkadza
i odpinasz pierwszy guzik.

147 028 wyświetleń
1739 tekstów
256 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!