Menu
Gildia Pióra na Patronite

w kropli krwi

krzyk !
wdziera się do zakamarków duszy
krzyk !
niemowy na granicy urwiska

krzyk bez słów
krzyk bez słów

szumem wiatru uniesiony
krótkiej chwili wolności

stado ptaków poderwało się do lotu
kropla krwi spadła na ziemię

159 517 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!