Menu
Gildia Pióra na Patronite

W pokoju

Krzyk tu nie pomoże,
Jestem sam.
...Woła ktoś.

Boże?

623 wyświetlenia
7 tekstów
1 obserwujący
  • nicola-57

    3 March 2015, 16:21

    minimum słów, maksimum treści, jak ja to lubię!
    bdb wiersz, pozdr :)