Menu
Gildia Pióra na Patronite

koniec

krzyk mewy przecina ciszę
jakby wiedziała
czuła jego wielki smutek
ziarenka piasku
obmywane przez fale

za horyzontem
nie zobaczy już świtu
ktoś krzyknął
morze nabrało barwy krwi

została miłość
i sny
ostatkiem sił szepnął jej imię

159 516 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!