Menu
Gildia Pióra na Patronite

ZaKłóceniPo

Krzyk
Łzy
Nerwy
Ostre słowa
Złość...
Kłótnia -
( jedna z tych co sprawiają,
że w płucach ciąży nawet
powietrze)...
Na koniec Jego decyzja
-Nie widzimy się przez
tydzień...
Siedem dni
całuję go
i dotykam
z zamkniętymi oczyma
uparcie
(nie patrząc wcale)
poza widokiem
na pamięć
wedle
życzenia

(Podglądam czasem....kłamię)

6395 wyświetleń
65 tekstów
1 obserwujący
  • nicola-57

    19 April 2015, 22:15

    to dobry wiersz i tytuł w moich klimatach, bardzo za, miłego:)