Menu
Gildia Pióra na Patronite

moje demony

zlo282

zlo282

krzyczy we mnie wściekła niemoc bezradność z kąśliwym uśmieszkiem rozlewa mi jad po żyłach..
czarna bezradność demonów smutku syk wyżera mi resztki serca ..
serca które tak bardzo czekało na CIEBIE pocałuj królewnę...pocałuj..
to twoja jedyna broń pocałuj jej szlachetność.
..pocałuj..szepczą do mnie anioły łaskoczą światłem i muskają skrzydłami po rzęsach..
pocałuj ją....pocałuj..
obudź ze snu całuj i słuchaj jak krzyk milknie..

13 666 wyświetleń
116 tekstów
19 obserwujących
  • Odchłań

    22 March 2012, 11:42

    w wierszy najlepiej wyrazić odczucia uczucia myśli ...

  • sprajtka

    20 March 2012, 15:58

    A nie możecie usiąść ze sobą przy jednym stole i to wszystko przedyskutować?To jak pisanie sms-ów zamiast szczerej dorosłej rozmowy. Pozdrawiam Was oboje:)

  • zlo282

    20 March 2012, 11:51

    nie wiem czy dam rade

  • Odchłań

    20 March 2012, 11:44

    pocałuj ...