Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Kruszynko o litość Cię błagam
Połóż do snu me smutki
Ukołysz w pokładzie nicości
Zamknij na lat miliony

Kruszynko o chwilę Cię proszę
Usiądź przy mnie na moment
Spójrz w me oczy naiwne
Dotknij dłoni wilgotnych

Kruszynko już nic nie mówię
Ty chcesz mnie dotykać całego
Ustami pieścić me ciało
Palcami wyznaczać spacery

595 wyświetleń
10 tekstów
1 obserwujący
  • Deszcz

    30 January 2016, 01:04

    palcami wyznaczać spacery... pięękne