Menu
Gildia Pióra na Patronite

Krótko jej nie było...

Krótko jej nie było.
Zapukał ktoś.

Na drzwiach etykieta - teraz to pocałuj mnie w nos!

Nacisnął klamkę.

Się nagle odwrócił. I już jej więcej nie bałamucił.

10 995 wyświetleń
174 teksty
7 obserwujących
  • wdech

    12 February 2016, 20:04

    to klamka zadowolona
    a Ty?