Menu
Gildia Pióra na Patronite

rozmyślania o życiu

krople łez
i cisza
wolności kraty

powiadasz że paradoks ?

nie
to życie

ukradkowy uśmiech
pocałunek
i znów maska

pełne ich ulice
chodniki
parki

wiem co powiesz

może się mylę

a może jednak nie ?

159 499 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!