Menu
Gildia Pióra na Patronite

Jesień

Krople deszczu topią żaglówki z liści na jeziorze
Głębia pochłania zapomniane nadzieje
Noc ogarnia dawny dzień
Łzy wciąż połyskują w świetle księżyca
MELANCHOLIA ZABIJA !
Nie umiem z Ciebie czytać...

3917 wyświetleń
41 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!