Menu
Gildia Pióra na Patronite

Perła.

Kropla rosy
spływa na Twe usta
kropla rosy
perła szczęścia pusta

Spijam kroplę
gryzę usta
serce Twoje
- nie rzecz pusta

81 776 wyświetleń
826 tekstów
102 obserwujących
  • Insomniaa

    19 October 2013, 14:55

    subtelne, ładne a zarazem ma to coś :)