Menu
Gildia Pióra na Patronite

kropla po ciele
dyskretnie opada
migocze nam w świetle
i czai się i skrada

krąży po szyi
w dół się kieruje
łaskocze podrażnia

nie wytrzymam zeświruję!

opadamy bez siły
do setki rozgrzani
wycierając pot z czoła
do łóżka przywiązani

nie możemy się ruszyć
pragnę ochłody
szepczesz więc do ucha:

wody wody wody

bo

stopni trzydzieści
pokój nagrzany
kroku nie zrobisz
bo żeś zdyszany

/erotyk.... albo i nie erotyk? Gorąco na dworze, czyż nie? :)

7456 wyświetleń
85 tekstów
17 obserwujących
  • czarna mamba

    11 June 2014, 17:36

    no powiem tak...fajnie się czyta hihi pozdrawiam :)