Menu
Gildia Pióra na Patronite

Królowa Sowich Gór

Królowo Sowich Gór,
Tyś skarbem mym najdroższym ...
z twych w kształcie serca chmur
deszcz pada twej miłości ...

Wprost na mnie leci w dół
i zmywa wszelką trwogę,
roztapia ciepłem ból
i przestać ja nie mogę

Tak bardzo kochać Cię,
że bardziej już się nie da ...
Jak w najpiękniejszym śnie
pojawia się kobieta

i zmienia koszmar w raj,
gdy mówi że jest moją ...
Królowo Sowich Gór,
żyję miłością twoją.

* Dla Joasi *

70 829 wyświetleń
1129 tekstów
9 obserwujących
  • Michaelowa

    24 April 2018, 04:24

    Żyjmy w tym raju razem na zawsze szczęśliwi ❤