Menu
Gildia Pióra na Patronite

chwile ...

krok za krokiem
szukając króliczej nory
snami ukojony
księżyca zimnym blaskiem
dotykam horyzontu

chwile zapomnienia
na krańcu mego świata
nim słońce swą czerwienią

zbudzi kolejny świt

159 513 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
  • giulietka

    27 August 2012, 22:05

    chwile zapomnienia
    co są esencją oddechu
    nim zdusi je zimnym światłem
    bezlitosny poranek