Menu
Gildia Pióra na Patronite

Fyrfl Śląsko - Polski

Krok za krokiem
Serce do serca
Dłonie w dłonie
Usta do ust
Język o język
Tors do piersi
Kochom cie Jorg
Ich libe Truda
Z ich namiętności
Z ich miłości
Narodziła się ona
Zakamuflowana
Opcja niemiecka
Ale dostrzegł on
Wszechwidzący prezes
Zapytał wprost
Czy córką STASI
Ona butnie mu
A imię me
Angela Erika
Jam na pewno
Nie z redakcji
Waszego dziennika
A dziadzio mój
Z Czeskich Budziejowic
Tu prezes
Ponownie wziął psychotropy
A Alik
Przestauuu szczekać
A i dzwon Zygmunta
Zawył z bólu

297 746 wyświetleń
4773 teksty
34 obserwujących
  • sprajtka

    20 September 2013, 08:33

    heh dobre;)