Menu
Gildia Pióra na Patronite

chciejmnie

Kroję się na kawałki
dla każdej nowej znajomości
mam tyle siebie
że chce oddać
i w duszy proszę

o czyjeś
chcenie
branie
oddanie

tylko

weź mnie
chociaż kawałek
weź mnie poznaj
weź bądź przy mnie
weź zaproś w weekend posiedzieć
weź na rozmowę
weź mnie na spacer
weź do swojego życia.

tylko

nikt nie chce brać
tego co mogę dać.

27 909 wyświetleń
332 teksty
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!