Menu
Gildia Pióra na Patronite

Sol Invictus.

Krew płynie z ludzkich dusz
Słyszę aniołów milczenie
Człowiek z człowieka robi kurz
Miłości to unicestwienie

Serca sprzedane
Za seksu rozpustę
Sumienia się pozbyli
Pustkę po nim
Pieniędzmi zastąpili

Kupują sobie miejsca
W DOMU BOŻYM
Ten Ojca „bliżej”, co więcej
Do skarbony włożył.

Morał jest znany i krótki
Ten jest wielki
Który jest MALUTKI

https://www.youtube.com/watch?v=rKYa40SaO7E

66 739 wyświetleń
1128 tekstów
102 obserwujących
  • 16 January 2015, 23:28

    Dziękuję wzajemnie : )

  • M44G

    16 January 2015, 18:31

    Dziękuję Justyno. Miłego wieczoru życzę.

  • 16 January 2015, 17:57

    szczere i ładnie napisane ;-)

  • M44G

    16 January 2015, 15:56

    Gdy dajesz z serca to dobrze, gdy dajesz z portfela to źle. A czy to dobrze czy też nie to niech już BÓG sam ocenia. Miłego popołudnia.

  • nicola-57

    15 January 2015, 18:48

    wzajem, Marjan:)

  • M44G

    15 January 2015, 18:47

    Miłych snów Marianno.

  • nicola-57

    15 January 2015, 18:32

    trudno nie być za, zaraz za Tobą! Serdeczności :)

  • M44G

    15 January 2015, 17:54

    giulietka Miłego Wieczoru i Dziękuję za odwiedziny i opinię.

  • giulietka

    15 January 2015, 17:53

    Do mnie trafia, nawet bardzo, pozdrawiam.

  • M44G

    15 January 2015, 17:53

    Uczę się powoli. Dziękuję.