Menu
Gildia Pióra na Patronite

Krew błądzi w zakątkach żył
od dawna szuka ujścia
Wciąż bijące serce
chce w końcu odpocząć
Za delikatną skórą szyi tęskni sznur
Ciało chce wrócić do swej matki-ziemi
Wciąż ciąży mu przygnębiona dusza

3917 wyświetleń
41 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!