Menu
Gildia Pióra na Patronite

*ARH plus

Kręta moja droga
Jak po pijackim dniu
Powłóczę nogami
Brak mi sił, brak tchu

Brudne moje myśli
Jak papierosowy dym
Na jawie i w snu czeluści
Zastąpić nie mogę ich

Skażona moja krew
Jak po heroinie
Choć walczę jak lew
To ty tato mnie spłodziłeś
____________________________
*Do Ciebie kieruję te słowa - tato

24 654 wyświetlenia
261 tekstów
49 obserwujących
  • Bogdan Z

    7 April 2011, 08:03

    jest co czytać :)

  • Myffa90

    24 October 2010, 00:15

    Pewnie jest tak jak piszesz.
    Ciekawi mnie jedno, co spowodowało te uniesione brwi ?

  • motylek96

    23 October 2010, 20:27

    Emilko dobrze zrobiłaś.Wiersze w których zostawiamy choć kapkę siebie są najpiękniejsze.
    Wiesz,obojętnie o czym autor pisze czy o miłości ,nienawiści,życiu czy o pogodzie zawsze jakiś ładunek własnych emocji przekazuje

  • Myffa90

    23 October 2010, 20:22

    Za dużo miłości było w moich wierszach.
    A ten wygrzebałam z małego kajecika.
    Zastanawiałam się czy w ogóle powinien tu trafić, bo za bardzo ludzie wiążą treść z osobą...
    A w tym przypadku chyba niestety po części tak jest.

  • motylek96

    23 October 2010, 14:47

    tym wierszem mnie zadziwiłaś,aż me brwi zatrzeszczały i do góry się uniosły.
    Jest bardzo inny od poprzednich