Menu
Gildia Pióra na Patronite

Kres natchnień.

Kreśliłam myślami
na czystej kartce

historie o szczerej
i pięknej miłości

jednak na koniec
efekt był taki

iż biały arkusz
pozostał...

...pusty.

12 888 wyświetleń
179 tekstów
9 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!