Menu
Gildia Pióra na Patronite

Do Pani.

Kreślę krwią Twój portret
Łzawymi potokami rozcieńczam kolor
By nadać cienie
Byś była zadowolona

Byś była łaskawa.

18 376 wyświetleń
159 tekstów
11 obserwujących
  • Artist

    26 March 2014, 17:52

    Mega głębokie, super!

  • czarna mamba

    26 March 2014, 16:12

    hhmm tez mnie zatrzymało :)