Menu
Gildia Pióra na Patronite

* * *

Konie na żółtych łąkach
Konie na letnich łąkach
Ciepłych, gorących, wonnych
Gdy biegną przez słoneczne łąki
To tak jakby...
Kopytami o rozgrzane węgle
Bojąc się oparzyć
Ze strachem w oczach – fruną...

310 wyświetleń
5 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!