Menu
Gildia Pióra na Patronite

kolorowych snów
na dobranoc w środku dnia
duszy zamknietej
na wołanie

w oceanie myśli
wśród mętnych
półsłówek

przepięknych

liści szczerych
wywróconej prawdy
liter przebiegłych
na kartach odwetu

bez treści
manier
apetytu

stracone dziewictwo
za wcześnie dojrzały
owoc zranienia

miłości ostatniej
zbyt młodej
krwawiącej czynami
z braku szacunku

obdartej

z doniosłości obietnic
wykluczona nadzieja
ślepych uliczek
jej oczu

patrzy ku górze
zbyt maleńka na niebo

16 715 wyświetleń
194 teksty
73 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!