Menu
Gildia Pióra na Patronite

nowe wcielenie

kolejny świt witam
łzami radoaci
tyle straconych walk
raz w piekle raz w niebie

to ja urodzona z miłości kobieta
odychamm powietrzem
świat jest taki piękny piórem anioła i diabła muśnięty

oddycham i płone
jak lawa ja córka szamana
zataczam kręgi wzywając żywioły
by oddały swoje głosy
potęga i chwała ziemi
lecz za nim zasnę
Chce kilka słów powiedzieć Panie
tobie chwała na wysokości
I twojej miłości.

23 998 wyświetleń
235 tekstów
6 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!