Menu
Gildia Pióra na Patronite

****

Kolejny rozdział w moim życiu został skończony,
jestem taką księgą, w której życie zapisuje strony,
wypełnia je śmiechem i łzami,
myślami , zawodami i wspomnieniami.
Każdego dnia kolejna kartka zostaje zapisana,
każdego dnia zmieniam się , nie jestem taka sama.
Gubię się w tym świecie, bo trudno mi w nim żyć,
chciałabym od tego uciec, po prostu gdzieś się skryć,
zapomnieć o problemach i po tym czego się boję
i znaleźć się w miejscu gdzie wszystko będzie moje.
Każdy ma swój taki świat, do którego inni dostępu nie mają,
bo niektórzy są bardzo skryci i nikomu nie ufają.
Ja także mam swój mały świat, którego wy nie znacie
i chodzę tam gdy jest mi źle, tam wszystko jest inaczej.

1739 wyświetleń
28 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!