Menu
Gildia Pióra na Patronite

Pragnienie...

Kolejny raz toczysz wojnę ze światem
Kolejny raz przegrana walka w nas
Kolejny raz ktoś zawiódł nas
Kolejny raz usłyszano tyle kłamstw
kolejny raz spływa po policzku łza
Kolejny raz mówisz sobie nie ma szans
Jedno mam pragnienie
Jakim jest ukojenie
Zapomnienie
Cofnąć czas
Uwierzyć jeszcze raz
Zrozumieć próbuje
Zapomnieć nie umiem
Kolejny raz wracam tam
Upadam by wstać
Zapada kurtyna
Choć ciągle walczyłam
Brudne ręce brudne serce
I nic więcej
I tylko jedno pragnienie

10 177 wyświetleń
74 teksty
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!