Menu
Gildia Pióra na Patronite

...Kolory

Kolejny promień
szczęścia zblakł
jakby uśmiechu
zabrakło odcieni.

Liść barwiony
zieleni nadzieją
zżółkł w czerwień
nasączoną bólem.

Spokojne niebo
w niebieskiej toni
zatonęło w deszczu
kąpiących łez.

...życia.

147 701 wyświetleń
2018 tekstów
322 obserwujących
  • RozaR

    20 September 2017, 22:24

    prawie ładnie - widzę dobre perspektywy - choć nie są pewne

  • Cris

    19 September 2017, 23:06

    Bardzo :)

  • LiaMort

    19 September 2017, 20:19

    Dziękuję. :)

  • marka

    19 September 2017, 20:04

    Fiszkuję i gratuluję, Bardzo podoba mi się wiersz.

  • 19 September 2017, 19:41

    Bo lato w tym roku ma barwy... jesieni... ;)
    Miłego wieczoru. :))