Menu
Gildia Pióra na Patronite

bezkres bez łez

kolejny papieros w bezgwiezdną noc
migocze przy moim oknie
niby gwiazda co spadła na ziemię
w plamie po kawie namoknie

kiedyś tańczyły tu dwa światełka
i plam po kawie nie było
ale od teraz znów jestem sama
i znowu się wszystko zmieniło

27 462 wyświetlenia
235 tekstów
9 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!