Menu
Gildia Pióra na Patronite

wiatr

kolejny papieros
mały łyk zapomnienia
niknący w mroku świat
nie piszę
tych kilku trudnych słów

w poświacie księżyca
smak twych ust
ciepłem dłoni serce ogrzane

zostałaś na zawsze
na zawsze

159 503 wyświetlenia
1079 tekstów
54 obserwujących
  • Nikaaaa

    26 March 2015, 10:26

    ładne
    pozdrawiam ;)