Menu
Gildia Pióra na Patronite

---

Kolejny o niczym wiersz,
Nie czytaj, jeśli chcesz.

Tłusta
Tafla lustra
Tak pusta
Jak godzina szósta
Jak wszystkie godziny dnia
W których jestem sam
Sekundy myślę
O Tobie
Czy Ci się przyśnię
Jakimś sposobem
Czy moja rola
Będzie nieznacząca
W świata okowach
Ty Królewna Śpiąca
Ja krzak za bramą
Zostawię Cię samą
Jeśli chcesz
I groszy trzydzieści sześć
Na pożegnanie z Ameryką
I powitanie wiosny
Szansę mamy nikłą
Lecz wyrok radosny
Zastąpi lata ciepło
I jajka na miękko

36 491 wyświetleń
369 tekstów
41 obserwujących
  • 19 June 2012, 21:09

    lubię tu zaglądać,lubię tu powracać.

  • awatar

    10 September 2010, 18:52

    dobrego humoru nigdy za wiele, pozdrawiam